Právě vysíláme

Agáta Hanychová znovu randí s Mirkem Dopitou. Nový vztah potvrdila měsíc po rozchodu se Soukupem

4. října 2023 9:22
Agáta Hanychová znovu randí s Mirkem Dopitou. Nový vztah potvrdila měsíc po rozchodu se Soukupem

K rozchodu mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem došlo sice teprve před měsícem, modelka už ale září po boku nového přítele. Respektive staronového. Během úterního živého vysílání na instagramu totiž potvrdila znovuobnovení vztahu s Mirkem Dopitou, otcem syna Kryšpína.

Když před pár dny proběhla médii zpráva o tom, že si Agáta Hanychová k sobě domů nastěhovala svého bývalého Mirka Dopitu, kladla si spousta lidí otázku, zda dvojice opět netvoří pár. Modelka vše vyvracela a uváděla, že expříteli nabídla střechu nad hlavou poté, co se mu rozpadlo manželství. Jak se ale nyní ukazuje, stará láska přeci jen nerezaví.

Jak HanychováDopitou přiznali během úterního živého vysílání na novém profilu modelky @agata.family, s otcem syna Kryšpína opět tvoří pár. „Oba víme, že je to zodpovědnost, aby Kryšpín zase nepřišel o tátu,“ uvedla. Dvojice dodala, že se dala dohromady až po rozchodu HanychovéJaromírem Soukupem, o kterém dcera Veroniky Žilkové informovala na začátku září. Vztah s ním je aktuálně na bodu mrazu.

S potvrzením vztahu přišli HanychováDopitou poté, co je o den dříve zachytili paparazzi při procházce s nejmladší dcerou modelky, Rozárkou. Z fotografií bylo znát, že je mezi nyní už opět partnery více než pouhé přátelství.

Svůj vztah bere dvojice mnohem vážněji, než tomu bylo před více než deseti lety. A to také vzhledem k synovi Kryšpínovi. Nechtějí ho vystavit tomu, že by se jeho rodiče podruhé rozešli. Přítomnosti obou v jednom domě si nyní maximálně užívá. „Kryšpín je nejšťastnější,“ potvrdil pár.

Články, které by tě mohly zajímat