Právě vysíláme

Agáta Hanychová se obula do bývalého manžela Prachaře. Jako otce ho drsně zkritizovala

21. října 2022 11:01
Agáta Hanychová se obula do bývalého manžela Prachaře. Jako otce ho drsně zkritizovala

Péče o dítě není pro rodiče po rozvodu nic snadného. Bývalí partneři se musí naučit spolu vycházet a pro dobro potomka řešit problémy bez velkých emocí a zloby. Že je domluva občas složitá, to ví i Agáta Hanychová.

Známá dvojnásobná máma, influencerka a partnerka Jaromíra Soukupa se rozhodla veřejně řešit své problémy s bývalým manželem Jakubem Prachařem. Agáta totiž hojně sdílí na sociálních sítích své soukromí, a tak zřejmě nabyla dojmu, že její sledující by mohlo zajímat i tohle.

Hanychová a známý český herec a moderátor mají dceru Miu ve střídavé péči. Tak jako spoustě jiných rodičů po rozvodu, i této dvojici se ovšem nevyhýbají problémy v domluvě. Agáta si na instagramu posteskla nad tím, že střídavá péče je opravdu náročná a rozebrala situaci, která ji dle jejích vlastních slov opravdu rozčílila.

„Vytočilo mě, že tatínek Mii je na Maledivách se svou přítelkyní, (dceru) má na čtyři dny a uvidí ji jen na dvě hodiny v sobotu. Respektuji, že je to jeho čas, aby byl s Miou, ale když je otec, který se o ni má podle soudu starat, tak by neměl opouštět Česko,“ řekla Agáta během živého vysílání. O tom, že její bývalý muž jede na dovolenou, se prý dozvěděla od jeho přítelkyně na instagramu. O dceru Miu se proto v té době starala babička malé holčičky, herečka Dana Batulková.

Hanychová si veřejně povzdechla nad střídavou péčí, o které tvrdí, že by vůbec neměla existovat. Muži si prý skrze ní jen honí ego a mstí se bývalým partnerkám. „Jakub ji raději dá chůvě než vlastní matce. Já jsem doma a on to moc dobře ví. Mohla bych nahlásit, že je mimo Česko, ale nechci mu dělat peklo,“ uvedla a chování Jakuba Prachaře drsně okomentovala. „Vy si možná pana Prachaře vykreslujete, že je úžasný táta, ale je to kokot, a vždycky byl,“ nebrala si servítky. „Asi bych takhle neměla mluvit o otci svého dítěte, ale tohle prostě není v pořádku,“ dodala Agáta, která čeká své třetí dítě s přítelem Jaromírem Soukupem.

Živé vysílání prostořeké Agáty sklidilo velkou odezvu a několik žen našlo v jejím vyjádření pochopení. Našlo se však i mnoho lidí, kteří v komentářích tvrdí, že tyto rodinné záležitosti by se neměly probírat veřejně na sociálních sítích.

Články, které by tě mohly zajímat