Právě vysíláme

Agátu čeká soud. Soukup potvrdil právní bitvu ohledně dcery Rozárky

9. října 2023 11:59
Agátu čeká soud. Soukup potvrdil právní bitvu ohledně dcery Rozárky

Vztahy mezi Agátou Hanychovou a jejím bývalým přítelem Jaromírem Soukupem už nemohou být napjatější. Majitel televize Barrandov nyní navíc potvrdil, že Agátu požene k soudu.

Vztah slavné české průšvihářky a movitého podnikatele se otřásl v základech po konci letních prázdnin. Po roce a čtvrt oznámila Agáta znenadání rozchod a rozpadem vztahu prý byl trochu zaskočen i samotný Soukup. Kdyby dvojici nepojila několikaměsíční dcera Rozárka, pravděpodobně by si Agáta i Jaromír šli každý svou cestou. Nyní ovšem rozhádaný bývalý pár čeká bitva o dceru, která dle Soukupa povede až k soudu.

Zdroj z okolí páru prozradil pro deník Blesk, že AgátaJaromírem se neshodnou opravdu na ničem a neumí spolu ani komunikovat. „Když si předávají dceru, tak by se napětí dalo krájet,“ uvedl zdroj s tím, že Soukupa dokáže nejvíc rozzuřit to, když Agáta sdílí fotografie miminka na svém instagramu. A právě to je věc, kvůli které Agáta pravděpodobně zamíří před soud!

„Ano, je to pravda. Budu to muset řešit předběžným opatřením. Nikdy nevíte, co koho napadne. Svět je plný bláznů,“ řekl Soukup Blesku. Jeho často propíraný majetek by totiž mohl být prý motivem k únosu.

 

Články, které by tě mohly zajímat