Právě vysíláme

Agent FBI chtěl zamachrovat a před lidmi předvedl šílený tanec. Vychloubání však skončilo postřeleným mužem!

4. června 2018 16:10
Agent FBI chtěl zamachrovat a před lidmi předvedl šílený tanec. Vychloubání však skončilo postřeleným mužem!

Někteří lidé jsou rádi středem pozornosti a když se na ně dívá až několik desítek párů očí, jsou štěstím bez sebe. Vychloubání se ovšem nevyplácí a občas se může krutě vymstít!

Divoký tanec v jednom z nočních barů amerického Denveru předvedl přihlížejícím lidem mladý muž, který měl u sebe kromě průkazu zvláštního agenta FBI rovněž pistoli. Zbraň mu naneštěstí při přemetu vzad vypadla z opasku a když se ji rychle pokoušel zvednout, vystřelila a zranila jednoho z hostů. Agentovi, který získal nechtěnou slávu díky milionům shlédnutí videa s jeho tanečním číslem, nyní hrozí obvinění z trestného činu.

Jedna ze svědkyň incidentu televizi CBS řekla, že někteří návštěvníci denverského nočního podniku Mile High Spirits And Distillery předváděli během sobotní noci taneční kousky obklopeni kruhem diváků, když se do jeho prostředku vydal zmíněný muž. Po několika rozevlátých pohybech se odhodlal k přemetu vzad, avšak právě v jeho vrcholné fázi vypovědělo službu jeho pouzdro na pistoli a zbraň skončila na tanečním parketu. Spěšně se pro ni sehnul a v okamžiku, kdy se jí na zemi dotkl, se ozval výstřel, který jednoho z hostů zranil na noze.

ČTĚTE TAKÉ: 92letý děda vyvolal v bance takový rozruch, že musela zasahovat policie. Co provedl?

Muže zadržela místní policie a když vyšla najevo jeho identita, převzala si jej FBI. Její mluvčí později na dotazy médií odpověděla, že je záležitost předmětem vyšetřování, podrobnosti však nesdělila. Není jasné ani to, zda agent před tancem pil nějaký alkohol. Podle úřadu denverského prokurátora zatím není rozhodnuto, zda bude obviněn z trestného činu.

 

Zdroj: ČTK

Galerie: Výjevy z budoucnosti, kvůli kterým si raději nepořídíte děti

Články, které by tě mohly zajímat