Právě vysíláme

Alex a Maxim z Českých Budějovic bravurně ovládají klávesy a saxofon. Nadaná dvojčata chtějí i v soutěži AMERICA’S GOT TALENT

25. ledna 2019 13:10
Alex a Maxim z Českých Budějovic bravurně ovládají klávesy a saxofon. Nadaná dvojčata chtějí i v soutěži AMERICA’S GOT TALENT

Je jim teprve deset let. Už teď je však chtějí do populární soutěže America’s Got Talent! Dvojčata Alex a Maxim Šestákovi jsou neuvěřitelně talentovaní kluci, jenž se odmalička věnují hudbě. Jejich nadání hrát na složité hudební nástroje je dechberoucí a už teď je jasné, že chlapce romského původu čeká zajímavá budoucnost.

Maxim hraje na klávesy a piano, Alex nejprve rovněž ovládal klávesy a pak přešel k flétně. Když však vzal jednoho dne do rukou tátův saxofon, bylo rozhodnuto. Tento nástroj malého chlapce natolik očaroval, že se pustil do každodenního cvičení a zanedlouho válel jako naprostý profesionál.

Nadaní bráchové se věnují převážně jazzu. Nezanevřeli ale ani na jiné žánry a hrají i pop či funky. Za sebou mají už několik vystoupení a byli například předskokany Moondance Orchestra Martina Kumžáka.

Nabídka z Ameriky

Maxim a Alex ukazují své nadání na YouTube. Dvojčata mají vlastní kanál s názvem Alex Maxim Sestak a fanouškům pomocí nahrávek přibližují, jak vypadá jejich vystoupení. Shodou náhod narazila na jedno z videí i ředitelka castingu Amerika má talent a dvojčatům se ihned ozvala s tím, že by stála o jejich účast v soutěži, která se těší velké popularitě po celém světě.

Ačkoliv se jedná o velmi lukrativní nabídku, jenž by mohla dvojčata z Čech proslavit, maminka Maxima a Alexe si zatím není jistá, zda na ni kývne. Pro server Aktuálně.cz řekla, že kluci jsou přeci jen ještě velmi mladí a navíc mají problém s angličtinou, kterou se teprve učí. Cesta do Ameriky je ale pro celou rodinu velmi lákavá. Spojené státy jsou totiž kolébkou jazzu a v zemi žijí muzikanti, jenž jsou pro oba kluky velkými vzory.

Uvidíme, jak se bude kariéra dvojčat vyvíjet. My jim každopádně přejeme hodně štěstí!

Zdroj: YouTube

Nejslavnější režiséři Hollywoodu a jejich snímky, které byste měli vidět

Články, které by tě mohly zajímat