Právě vysíláme

Amber Heard má další problém. Žaluje ji její vlastní pojišťovna

12. července 2022 15:23
Amber Heard má další problém. Žaluje ji její vlastní pojišťovna

Na herečku Amber Heard přichází jedna žaloba za druhou. Po prohraném soudním sporu s Johnny Deppem je nyní žalována vlastní pojišťovnou.

Herečka byla mezi léty 2018 až 2019 pojištěna u instituce New York Marine and General Insurance Company na 1 milion dolarů. Po prohraném soudním sporu s bývalým manželem Deppem Amber žádala od pojišťovny vyplacení peněz jako náhradu za soudní poplatky. Instituce ovšem vyplacení pojistky odmítá.

Soud Amber HeardJohnnym Deppem byl dlouhý a pod drobnohledem veřejnosti. Depp svou exmanželku žaloval kvůli článku, který Amber napsala pro list Washington Post a ve kterém sama sebe označila za obět domácího násilí. Kvůli jejímu nařčení byl pak herec veřejností označen za násilníka a přišel o řadu pracovních příležitostí.

Jak už jistě víte, Amber Heard soud prohrála, a i před porotou se prokázalo, že v celé kauze několikrát lhala a uváděla falešné informace. Právě proto tedy dle pojišťovny nemá nárok na vyplacení pojistného a za to, že se celá záležitost s jejím bývalým manželem dostala až před soud, si může sama. Pojišťovna argumentuje i výrokem poroty, která pomluvu Amber vůči Johnnymu označila za „zlomyslnou“ a „úmyslnou“.

Ve své žalobě pojišťovna žádá, aby byla zproštěna jakékoli povinnosti Amber vyplatit peníze. Soud se případem bude teprve zabývat.

Články, které by tě mohly zajímat