Právě vysíláme

Amber Heard poprvé vypovídala před soudem. Promluvila o údajném sexuálním napadení

5. května 2022 11:03
Amber Heard poprvé vypovídala před soudem. Promluvila o údajném sexuálním napadení

Amber Heard poprvé zasedla na lavici svědků v ostře sledovaném soudním sporu se svým bývalým manželem Johnnym Deppem.

Herečka Amber Heard tak bude moci poprvé od začátku soudního procesu sdělit porotě svou verzi příběhu. Nutno podotknout, že doposud její obvinění proti Deppovi tlumočil právní tým, který přišel s několika závažnými nařčeními. Johnny měl prý Amber během manželství znásilnit a dopouštět se na ní dalšího sexuálního násilí.

Amber nyní sama v soudní síni uvedla, jak se k ní měl bývalý manžel chovat. Popsala například hádku s Johnnym, která se měla odehrát na jejich dovolené s přáteli v roce 2013. Heard uvedla, že si s Deppem vzala extázi a následně došlo k velké hádce kvůli Deppově žárlivosti. Johnny ji měl dle jejích slov poté sexuálně napadnout. „Roztrhl mi šaty, chytal mě za prsa a za stehna, roztrhl mi spodní prádlo a hledal ve mně kokain,“ popsala herečka údajný incident.

Během svého první dne na lavici svědků promluvila Amber i o tom, jak moc je Johnny Depp agresivní, když se opije, a jakého chování se dopouští ve společnosti své dcery Lily Rose. Dále tvrdí, že  ji měl ex-manžel několikrát udeřit přímo do obličeje za to, že se smála jeho tetování.

Více o celém soudní sporu Johnnyho Deppa a Amber Heard najdeš ZDE!

Články, které by tě mohly zajímat