Právě vysíláme

„Doufám, že mrtvola Amber shnije v kufru Hondy Civic,“ napsal Johnny Depp o své bývalce

14. dubna 2022 12:55
„Doufám, že mrtvola Amber shnije v kufru Hondy Civic,“ napsal Johnny Depp o své bývalce

Soud mezi Johnnym Deppem a Amber Heard nabírá na obrátkách. Právnička ženy během úterního stání uvedla, že její mandantku herec znásilňoval lahví. Ve středu pak vzešlo najevo, že Depp o své ex-manželce mluvil jako o „shnilé mrtvole“.

V americké Virginii momentálně probíhá soud mezi Johnnym Deppem a Amber Heard. Herec na ni podal žalobu za pomluvy, ona následně vznesla protižalobu. Z předvolaných svědků už vypovídala sestra Deppa a jeho dlouholetý přítel Isaac Baruch. Právě němu měla hvězda Pirátů z Karibiku zaslat SMS zprávu o tom, že doufá, že „mrtvola Amber shnije v zasr**ém kufru Hondy Civic.

Baruch zároveň během soudu obvinil Heard z „podlé lži“. Dokonce se rozplakal se slovy: „Není to fér. To, co provedla a co se stalo, není správné. Chci, aby tohle všechno skončilo. Svou lží ovlivnila spoustu lidí. Je šílené, že se tohle děje,“ řekl.

Vedle Barucha budou v příštích dnech vypovídat také James Franco, s nímž měla Heard Deppa podvést, Paul Bettany nebo Elon Musk. Dvojice spolu začala chodit v roce 2012, o tři léta později měla svatbu, necelé dva roky nato se pak rozešla. Později Heard obvinila svého ex-manžela nepřímo z domácího násilí. To však Depp odmítá.

Články, které by tě mohly zajímat