Právě vysíláme

Amber Heard se nevzdává, najala nové právníky pro odvolání proti rozsudku ve prospěch Johnnyho Deppa

16. srpna 2022 11:10
Amber Heard se nevzdává, najala nové právníky pro odvolání proti rozsudku ve prospěch Johnnyho Deppa

Žádost Amber Heard o zrušení soudního verdiktu proti Johnnymu Deppovi byla zamítnuta. Nyní herečka dává dohromady nový tým, který se znovu odvolá proti rozsudku v soudním procesu proti bývalému manželovi.

Amber Heard žádala zrušení soudního verdiktu a obnovení procesu proti svému exmanželovi Johnnymu Deppovi. S tím ovšem neuspěla a původní rozsudek tak zatím stále platí.

Podle nových zpráv Amber „nahrazuje většinu svého právního týmu“ pro další kolo právní bitvy s DeppemHeard byla údajně nespokojená s tím, jak se jejímu právnímu týmu v soudní bitvě dařilo, zatímco Deppovi právníci se úspěšně zaměřili na podkopání její osobní důvěryhodnosti tím, že se agresivně snažili vykreslit obraz Heard jako intrikánky a herečky v pravém slova smyslu.

Tato taktika měla mít vliv na Heard, která byla během soudního procesu na sociálních sítích středem výsměchu.

Nově to tedy vypadá, že hlavní advokátka Amber Heard Elaine Bredehoft je pryč a z původního týmu zůstal jen Ben Rottenborn z Virginie. Mezi nové posily pak patří právníci David L. Axelrod a Jay Ward Brown z Philadelphie.

Heard herce obvinila ze sexuálního zneužití a dlouhodobého fyzického napadání. Depp pak proti ní podal žalobu kvůli sloupku v The Washington Post z roku 2018, ve kterém ho sice nejmenovala přímo, ale na základě jejího popisu bylo zřejmé, o kom psala. Během více než sta hodin soudních výpovědí vyšlo najevo mnoho choulostivých detailů o manželství dvojice, svědčily dokonce Deppovy bývalé partnerky včetně modelky Kate Moss. Soud vyhrál Depp, Heard musí herci vyplatit za výrok o domácím násilí odškodné ve výši deset milionů dolarů.

Odhaduje se, že druhé kolo ostré soudní bitvy mezi Amber Heard a Johnnym Deppem se promítne do uvedení pokračování miliardového filmu Aquaman a ztracené království, který vstoupí do kin 17. března 2023.

Články, které by tě mohly zajímat