Právě vysíláme

„V životě jsem nikdy neuhodil ženu,“ řekl před soudem Johnny Depp

20. dubna 2022 14:58
„V životě jsem nikdy neuhodil ženu,“ řekl před soudem Johnny Depp

Soud Johnnyho Deppa a Amber Heard stále není u konce a dvojici ještě čeká dlouhá cesta. Po řadě svědků nyní před porotou zasedl sám slavný herec.

Depp žaluje svou bývalou ženu za pomluvu a tvrdí, že mu Amber nepřímým výrokem o jeho násilné povaze zkazila pověst. Dál pak trvá na tom, že blondýnku nikdy neuhodil. „V tom vztahu jsme se hádali, takové věci se děly, ale nikdy jsem na slečnu Heard nevztáhl ruku. V životě jsem nikdy neuhodil ženu,“ řekl herec před soudem.

Spor s Amber se táhne už celých šest let a Johnny u soudu uvedl, že mu celá záležitost obrátila život naruby. Podle svých slov si herec zrovna tohle nezasloužil a sporem trpí celá jeho rodina, včetně dětí. Nyní chce Depp konečně očistit své jméno. „Lži vás nikam nedostanou. Jsem posedlý pravdou a dnes jsem poprvé dostal příležitost se k celé věci naplno vyjádřit,“ řekl.

Před soudem Johnny promluvil o krásných začátcích s Amber a uvedl, že Heard byla okouzlující a laskavou bytostí, se kterou si v mnoha věcech rozuměl. Po roce a půl už ovšem svou ženu nepoznával.

Během soudu vypovídal jako svědek i Deppův bodyguard Sean Bett a lékař David Kipper. Ti měli dosvědčit, že Amber hodila po Johnnym skleněnou láhev, která mu usekla kousek prstu.

Amber Heard

Články, které by tě mohly zajímat