Právě vysíláme

Americké námořnictvo uznalo, že odtajněná videa jsou pravá a nachází se na nich „neidentifikované vzdušné objekty“

19. září 2019 12:10
Americké námořnictvo uznalo, že odtajněná videa jsou pravá a nachází se na nich „neidentifikované vzdušné objekty“

Mluvčí US Navy potvrdil, že odtajněná videa, která ukazují jakési vzdušná tělesa, jsou skutečná. Podle něj se jedná o „neidentifikované vzdušné objekty“, o nichž se téměř nic neví.

Tajuplná videa

Snímky, jež pochází z roku 2004, byly zveřejněny firmou To The Stars… Academy Of Arts & Science. Lze na nich spatřit neobvyklá tělesa, jak létají vzduchem neobvyklou rychlostí. Mluvčí námořnictva Spojených států Joe Gradisher uvedl, že námořnictvo stále neví, o jaké objekty se jedná.

 

Na sociálních sítích a v některých médiích začaly kolovat zprávy, že se nepochybně jedná o vesmírnou loď. Gradisher tyto spekulace nepotvrdil, ani nevyvrátil. Podle něj mohlo video zachytit něco, což bylo rovněž stvořeno lidmi.

Firma To The Stars… Academy Of Arts & Science hodlá podobné typy videí odtajňovat i nadále. Společnost, kterou částečně založil Tom Delonge, bývalý člen kapely blink-182, se chce stát průkopníkem v rámci výzkumu neidentifikovatelných létajících předmětů, nebo-li UFO. Uvidíme, s čím tato společnost ještě v budoucnosti přijde!

Zdroj: CNN, To The Stars… Academy Of Arts & Science, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat