Právě vysíláme

Americký rapper, jenž byl nominován na cenu GRAMMY, byl zastřelen v Los Angeles

1. dubna 2019 11:10
Americký rapper, jenž byl nominován na cenu GRAMMY, byl zastřelen v Los Angeles

Ve 33 letech byl zastřelen nadějný americký rapper a hudební producent Nipsey Hussle! Rapperovi vyjádřilo poctu několik hvězdných hudebních jmen, včetně Rihanny a Pharrella Williamse.

Kariéra na vzestupu

Rapper Nipsey Hussle spolupracoval s nejznámějšími jmény rapového žánru, včetně Kendricka Lamara a Ice Cuba. Jeho loňská deska Victory Lap získala nominaci na cenu Grammy v kategorii Nejlepší rapové album a z Nipseyho Hussla se pomalu stávala jedna z velkých rapových hvězd.

Nipsey Hussle s manželkou na letošním udělování cen Grammy

Nipsey Hussle s manželkou na letošním udělování cen Grammy

Vše u Nipseyho Hussla ale nebylo tak krásné, jak se na první pohled zdálo. Američan byl členem gangu Rollin 60s Neighborhood Crips a nijak se tím netajil. Nipseyho poslední příspěvek na Twitteru sdílel fanouškům: „Mít silné nepřátele je požehnáním.“

Rappera včera zastřelil dosud neznámý pachatel před obchodem Marathon Clothing Company, který rapper vlastní. Dva lidé byli na místě zranění.

Pocty od slavných jmen

Smrt Nipseyho Hussla zasáhla i ty největší hvězdy amerického hudebního průmyslu. Zpěvačka Rihanna mu na počest věnovala tento vzkaz na Twitteru.

Text v překladu zní:
Tohle nedává žádný smysl! Moje duše je otřesena touto zprávou! Milý Bože, nechť jeho duše odpočívá v klidu a ať daruješ božský klid všem jeho milovaným!
Moc mě mrzí, že se ti tohle stalo.

K Rihanně se přidala i další slavná jména, například Ice Cube, Bruno Mars, či Pharrell Williams.

Nipsey Hussle za sebou ponechává ženu, herečku Lauren London, a malou dceru.

Čest jeho památce!

Zdroj: NME, CNN, Twitter, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat