Právě vysíláme

Anne Heche nehodu pravděpodobně nepřežije. Testují se její orgány k dárcovství

12. srpna 2022 10:50
Anne Heche nehodu pravděpodobně nepřežije. Testují se její orgány k dárcovství

Americká herečka Anne Heche s největší pravděpodobností nepřežije nehodu, při níž se svým vozem narazila do dvoupodlažní budovy v Los Angeles.

Automobil po nárazech následně začal hořet. Třiapadesátiletá herečka leží v nemocnici v kómatu a jak uvedla její rodina „utrpěla těžké anoxické poškození mozku“, což v praxi znamená, že její mozek byl dlouhou dobu bez kyslíku. Rodinu citoval zpravodajský server BBC News. Heche je nyní udržována na přístrojích, aby se zjistilo, zda jsou její orgány vhodné k dárcovství. Darování orgánů prý bylo její volbou.

„Chceme všem poděkovat za milá přání a modlitby za Annino uzdravení a poděkovat obětavému personálu a skvělým zdravotním sestrám, které o Annu pečovaly v Grossmanově popáleninovém centru v nemocnici West Hills. Anne bohužel v důsledku nehody utrpěla těžké anoxické poškození mozku a zůstává v kritickém stavu v kómatu. Neočekává se, že by přežila. Anne měla obrovské srdce a každého, koho potkala, se dotkla svou velkorysostí,“ uvedla hereččina rodina v oficiálním prohlášení.

Heche narazila autem do rodinného domu v Los Angeles a její vůz následně explodoval. Ještě předtím najela vozem do garáže a srazila chodkyni, které se ale naštěstí nic nestalo. Policie uvedla, že předběžné krevní testy odhalily v hereččině těle přítomnost drog. Ještě ovšem bude nutné provést další testy, aby se vyloučila možnost, že jde o medikamenty, které jí byly podány po nehodě v nemocnici.

Vůz Anne Heche

 

Články, které by tě mohly zajímat