Právě vysíláme

Ashton Kutcher promluvil o vzácné chorobě, která ho připravila o zrak i sluch

9. srpna 2022 14:41
Ashton Kutcher promluvil o vzácné chorobě, která ho připravila o zrak i sluch

Ashton Kutcher přiznal před kamerami tajemství, o kterém jeho fanoušci neměli ani tušení. Úspěšný herec trpěl zákeřnou nemocí, která mohla značně ovlivnit jeho život.

Kutcher kývl na natáčení pořadu Running Wild With Bear Grylls, ve kterém celebrity podnikají výlet do divočiny po boku známého dobrodruha Beara Gryllse. Před televizními kamerami potom herec prozradil, že před dvěma lety trpěl vaskulitidou, vzácnou autoimunitní poruchou, která způsobuje zánět krevních cév, což má za následek omezený průtok krve. „Na nějaký čas jsem částečně přišel o zrak, sluch a celou svou rovnováhu. Trvalo mi rok, než jsem se postavil na nohy,“ řekl Kutcher s tím, že v jednu dobu ani sám nevěděl, zda zůstane naživu. Diagnózy se totiž každou chvíli měnily a herec se prý vždy obával toho, co si od lékaře vyslechne. „Nevěděl jsem, jestli budu ještě někdy vidět, slyšet nebo znovu chodit,“ uvedl v pořadu, který teprve čeká na odvysílání.

Hvězda několika slavných filmů je dnes už zdravá a doufá, že tomu tak bude i nadále. Velkou oporou v době nemoci pro něj byla jeho manželka Mila Kunis a jejich dvě děti.

Ashton KutcherMila Kunis

Články, které by tě mohly zajímat