Právě vysíláme

BARBRA STREISAND promluvila v kauze MICHAEL JACKSON a její názor šokuje. Co si o tom myslíte vy?

24. března 2019 15:10
BARBRA STREISAND promluvila v kauze MICHAEL JACKSON a její názor šokuje. Co si o tom myslíte vy?

Barbra Streisand nemile překvapila svým prohlášením týkající se kauzy okolo Wadea Robsona a Jamese Safechucka. Její slova mnozí označují jako přehnaně nelítostná a bez špetky empatie ke dvěma mužům, které měl Michael Jackson zneužívat.

Zpěvačka a herečka se vyjádřila k obvinění krále popu poněkud zvláštně. Řekla, že i když obětem věří, tak je přece zneužívání Michaelem Jacksonem nezabilo. Zní to, jako kdyby celou situaci až moc zlehčovala. Dále uvedla, že oba dva chlapci by tehdy dali cokoliv za to, aby byli s králem popu. Hlavní vinu připisuje jejich rodičům.

„Byl velmi milý, hodně dětský. Jeho sexuální potřeby byly jeho sexuální potřeby, ať už pramenily z jeho dětství nebo jeho DNA. Můžete mluvit o sexuálním zneužívání, ale tyto děti, nyní dospělí, řekly, že byly nadšené, že tam s ním byly,” řekla Streisand pro deník The Times. Její poněkud kontroverzní výpověď pobouřila celou řadu lidí, včetně režiséra Leaving Neverland- Dana Reeda. 

Tweet režiséra kontroverzního dokumentu, Dana Reeda

Dokument Leaving Neverland přináší výpovědi dvou mužů, kteří měli být jako děti zneužívání Michaelem Jacksonem. Snímek vypráví, jak se tehdy nezletilí chlapci s králem popu seznámili a jak následně probíhal jejich sexuální vztah a to velice dopodrobna.

Michael Jackson byl poprvé nařknut ze sexuálního zneužívání už v roce 1993. Během své kariéry čelil ještě několika dalším obviněním, která vždy popíral. Až do smrti v roce 2009 mu žádná vina prokázána nebyla.

Zdroj: thetimes.co.uk, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat