Právě vysíláme

BILLIE EILISH zuří kvůli fotce na titulní straně časopisu! Co ji tolik štve?

31. srpna 2019 9:10
BILLIE EILISH zuří kvůli fotce na titulní straně časopisu! Co ji tolik štve?

Zpěvačka Billie Eilish ostře zkritizovala německý časopis Nylon Germany! Redakce prý neoprávněně použila její fotku na titulní straně populárního časopisu.

Futuristický motiv nezabodoval

Digitální hvězdy – tak znělo téma nového vydání německého časopisu Nylon Germany, na jehož titulní straně se vyskytovala nahá, plešatá karikatura zpěvačky Billie Eilish. Po publikaci kontroverzní titulní strany se obrázek dočkal bouřlivé reakce od fanoušků i od samotné zpěvačky – ta na svém Instagramu uvedla, že s ní text ani fotku nikdo předem neprobral a rozhodně s nahou fotkou nesouhlasí.

Není tajemstvím, že si Billie Eilish dává na svém vzhledu hodně záležet. Sedmnáctiletá zpěvačka se často obléká do volného trička a šortkách – prý aby ji lidé neobjektivizovali.

Časopis Nylon Germany ke své titulní straně uvedl, že chce pouze uctít práci, kterou Billie Eilish odvádí a že se jedná jen o kus 3D umění. Záběr nahé Billie ze své stránky na Instagramu ovšem později stáhl.

Mrkněte na kontroverzní fotku níže. Měla ji redakce časopisu stáhnout? Byla reakce Billie Eilish oprávněná? Dejte nám vědět váš názor do komentářů!

Zdroj: Instagram, BBC

Články, které by tě mohly zajímat