Právě vysíláme

Blake Lively si utahovala z princezny Kate na instagramu. Nyní se za svůj příspěvek omlouvá

25. března 2024 11:41
Blake Lively si utahovala z princezny Kate na instagramu. Nyní se za svůj příspěvek omlouvá

Zpráva o rakovině princezny Kate překvapila celý svět a razantně utnula všechny bláznivé konspirační teorie o tom, co se s manželkou budoucího britského krále stalo. Na princeznin účet přitom řada lidí ještě nedávno vtipkovala. Nyní se tito lidé omlouvají a mezi nimi je i Blake Lively.

Kde je princezna z Walesu? Tato otázka rezonovala internetem několik týdnů. O Kate se vůbec nic nevědělo a když se poté na internetu objevila fotografie královské rodiny, která byla upravena photoshopem, začal si internet z Kate spíše utahovat. Po pátečním prohlášením se ovšem všichni vtipálci museli velmi stydět, protože britská princezna oznámila, že bojuje s rakovinou a je počátcích léčby.

Jedním z těch, kdo si z Kate udělal ještě před nečekanou zprávou legraci, byla herečka Blake Lively. Ta svém instagramu zveřejnila fotografii jasně upravenou ve photoshopu a připsala větu: „Teď už víš, proč jsem byla MIA.“ Zkratkou MIA má přitom na mysli anglickou zkratku Missing In Action, která označuje vojáka, který zmizel během bitvy a o jehož osudu není nic známo.

Když se posléze objevila zpráva o rakovině Kate, Blake Lively přiznala vinu za hloupé chování a veřejně se omluvila. “Jsem si jistá, že dnes na to nikdo nemá náladu, ale opravdu to musím vysvětlit. Vytvořila jsem hloupý post o svém photoshopovém “mailu” a páni, ten příspěvěk mě dnes vyděsil. Opravdu se omlouvám. Posílám všem lásku a hodně zdraví,” napsala Blake na instastories a onen příspěvek ze svých sociálních sítích smazala. 

Články, které by tě mohly zajímat