Právě vysíláme

Blýská se na horší časy! Youtuber, který dostal doživotní zákaz hraní Fortnite, musel opustit svůj luxusní dům

15. listopadu 2019 14:10
Blýská se na horší časy! Youtuber, který dostal doživotní zákaz hraní Fortnite, musel opustit svůj luxusní dům

Youtuber a profesionální streamer FaZe Jarvis byl ještě před pár týdny známý pouze ve své komunitě fanoušků. Nyní však o něm ví skoro celý online svět. Mladík totiž podváděl ve hře Fortnite a dostal celoživotní zákaz hraní.

Pro FaZe se stalo hraní Fortnite životním stylem a doživotní ban ho zdrtil. Youtuber se dokonce v jednom ze svých videí rozbrečel a řekl, že nyní neví, jak v životě dál. A jelikož bylo hraní jeho hlavním finančním příjmem, malému podvodníčkovi nyní nastanou krušné časy. Jak totiž sám FaZe přiznal v jednom ze svých dalších videí, musel se odstěhovat ze své luxusní vily v Kalifornii za 1,5 milionů dolarů a vrací se zpátky bydlet k rodičům.

„Chci vám všem říci, že v životě uděláte chyby, ale nejdůležitější věcí je to, jak se z nich poučíte a stanete se lepším člověkem. Dát si pauzu není jednoduché, ale vím, že je to správná věc. Mířím domů, abych byl se svou rodinou a zamyslel se nad tím, co je pro mě v životě nejpodstatnější a co budu dělat dál,“ řekl 17letý britský mladík, vlastním jménem Jarvis Khattri, svým více než dvěma milionům odběratelům na YouTube. Jak se bude v budoucnu živit? Vrátí se ještě na YouTube? To zatím nepřiznal!

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat