Právě vysíláme

Bojovníka UFC zatkla policie. Rozdupal fanouškovi telefon

12. března 2019 12:10
Bojovníka UFC zatkla policie. Rozdupal fanouškovi telefon

Horká hlava Conor McGregor byl opět zatčen za krádež a dalších pár přestupků. Přitom to není tak dlouho, co zápasník v Brooklynu vykonával veřejně prospěšné práce jako sankci za útok na autobus před galavečerem UFC 223.

Jestli vaše pondělní ráno bylo opravdu těžké, máme pro vás možná lehkou útěchu, protože ráno těchto dvou mužů bylo určitě horší. Jeden z nich přišel o telefon a navíc se na něj snesl hněv zápasníka MMA, který mu telefon sebral, zahodil na zem, zuřivě ho rozdupal a aby toho nebylo málo, tak s rozmláceným kouskem telefonu ještě odkráčel pryč.

Ten druhý nešťastník, McGregor, na tom nebyl o moc lépe. Deník The Sun uvedl, že bojovník UFC byl po konfliktu zatčen a odveden na policejní stanici. Je obviněn z krádeže a dalších pár přestupků. Propuštěn byl na kauci, která činila zhruba 13 000 amerických dolarů.

Inu, ruku na srdce, mnoho z nás by reagovalo možná dost podobně, kdyby se nás někdo snažil zarputile fotografovat v pondělí ráno.

Stalo se tak v Miami, kde je Conor McGregor se svou rodinou, kterou tam pozval na narozeninovou oslavu svojí maminky Margaret.

McGregor při policejním zatčení

Zdroj: www.mmafighting.com

Články, které by tě mohly zajímat