Právě vysíláme

Britney Spears dál postuje nahé fotky. Intimní místa si zakrývá malými srdíčky

7. října 2022 13:05
Britney Spears dál postuje nahé fotky. Intimní místa si zakrývá malými srdíčky

Britney Spears si už zřejmě neumí pomoct a dál musí svůj instagramový profil plnit jednou nahatou fotkou za druhou. Okolí už absolutně neřeší a nebojí se svléknout ani na pláži plné lidí. 

Zpěvačka, která po vyhraném sporu nad svým otcem Jamiem žije evidentně zcela nový život plný svobody a nahoty, vyrazila na veřejnou pláž na Havaj. Ani tam si nevšímala ostatních a zapózovala před fotoaparátem zcela nahá. Tentokrát si pak intimní místa zakryla malými srdíčky. 

Britney podobné snímky začala sdílet potom, co znovu získala svéprávnost a její rodina tak už nekontroluje každý její krok. Nutno ovšem podotknout, že její odhalené snímky už fanoušky nudí a zdaleka nemají tak velkou odezvu jako na začátku. Radost z nich nemají ani synové slavné zpěvačky Sean Preston a Jayden, kteří jsou ve věku puberty a za matčiny příspěvky se prý velmi stydí. Vztah Spears a jejích dětí je ostatně už tak velmi komplikovaný, Britney své syny údajně dlouho neviděla a rodina si pouze přes sociální sítě posílá nepěkné vzkazy. 

Články, které by tě mohly zajímat