Právě vysíláme

Britney Spears dál řádí na instagramu. Fotí se nahá na posteli s úsměvem od ucha k uchu

25. července 2022 12:41
Britney Spears dál řádí na instagramu. Fotí se nahá na posteli s úsměvem od ucha k uchu

Pokud sleduješ zpěvačku Britney Spears na sociálních sítích, jistě víš, že její profil je tak trochu bizár. Britney se toho totiž i ve svých čtyřiceti letech nebojí a ukazuje polonahé fotografie, které mnohdy postrádají dobrý vkus.

Život Britney Spears se po vítězném soudu s jejím otcem naprosto změnil. Jamie Spears totiž přestal mít nad svou dcerou kontrolu, když mu bylo zrušeno opatrovnictví. Britney se tak mohla vdát za svého mladšího přítele Sama a od té doby si dělá, co se jí zlíbí. Ještě krátce před svatbou oznámila těhotenství. Za nějakou dobu ovšem o miminko přišla.

Ačkoliv zpěvačka fanouškům slibovala novou muziku, zatím si užívá jen manželského života a ukazuje se na instagramu. Její příspěvky jsou dosti odvážné a kromě toho, že Britney často tancuje, ukazuje i své nahé tělo. Naposledy sdílela snímek a video z postele, na které leží jen v rouše Evině a ňadra si zakrývá rukama. Ve videu se usmívá a vypadá velmi spokojeně, život bez dohledu otce ji evidentně sluší. Vrátí se však ještě někdy ke zpívání? 

Články, které by tě mohly zajímat