Právě vysíláme

BRITNEY SPEARS má psychické problémy! Půjde na měsíc do léčebny

5. dubna 2019 14:10
BRITNEY SPEARS má psychické problémy! Půjde na měsíc do léčebny

Britney Spears prožívá těžké období. Americká zpěvačka musela začátkem letošního roku zrušit řadu koncertů v Las Vegas kvůli nemocnému otci a nyní se zdá, že má psychické problémy. Autorka hitu Toxic stráví následující měsíc v léčebně.

Smutná situace

Podle bulvárních médií ve Spojených státech se Britney Spears nyní potýká s psychickými problémy, a to kvůli zdravotnímu stavu svého otce, Jamieho. Jamie Spears musel v lednu na operaci kvůli natrženému tlustému střevu a od té doby je stále v nemocnici. Britney měla ke svému otci blízko – když se dozvěděla o jeho zdravotních problémech, okamžitě zrušila všechny plánované koncerty a veškerý svůj čas věnovala jemu.

Nyní se ovšem zdá, že zpěvačka situaci kolem svého otce psychicky nezvládá. Bulvární média několik dnů spekulovala o tom, že je zpěvačka v léčebně. Britney Spears následně na Instagramu zveřejnila tento dojemný obrázek a uvedla k němu vzkaz: „Všichni si potřebujeme udělat čas i sami pro sebe.“

 

Zpěvačka v léčebně údajně stráví měsíc. Poté se uvidí, zda je opět v pořádku. Držíme jí palce a přejeme brzké uzdravení!

Zdroj: Cosmopolitan, TMZ, Variety, Instagram, People

Články, které by tě mohly zajímat