Právě vysíláme

Britney Spears měla hysterický záchvat v restauraci. Manžel Sam se naštval a odešel

16. ledna 2023 14:03
Britney Spears měla hysterický záchvat v restauraci. Manžel Sam se naštval a odešel

O špatném psychickém zdraví Britney Spears se spekuluje již delší dobu. Domněnky potvrzují i nové záběry z restaurace, ve které prý zpěvačka předvedla hysterický záchvat.

Pokud na sociálních sítích sledujete zpěvaččin profil, jistě vám neuniklo její podivné chování. Britney totiž na instagramu často nekontrolovaně tancuje a předvádí nahé tělo. Média spekulují nad tím, že zpěvačce byla diagnostikována bipolární porucha a Spears tak nyní prochází manickou epizodou, která eskaluje jejím neovladatelným chováním.

Server TMZ nyní pojednává o situaci v restauraci, kam zpěvačka se svým manželem Samem vyrazila. Svědci z místa uvádí, že Britney začala najednou nesrozumitelně křičet a blábolit. Její muž pak na to reagoval odchodem a svou manželku nechal v restauraci samotnou. Z místa pořídil svědek video záznam, na kterém je vidět, že Britney sedí u stolu a horlivě diskutuje s číšníkem. Obličej si přitom zakrývá jídelním lístkem.

V loňském roce se zpěvačka zbavila opatrovnictví svého otce Jamieho. Soud uznal, že se jedná o svéprávnou osobu a o svém životě může rozhodovat sama. Britney s otcem přerušila vztahy a se svou rodinou se prakticky nestýká. Fanoušci se po jejích výstupech začínají zaobírat tím, zda bylo zrušení opatrovnictví opravdu tou správnou volbou.

Články, které by tě mohly zajímat