Právě vysíláme

Byla to jen hra na znásilnění, obhajuje se herec Armie Hemmer obviněný z kanibalismu

5. března 2023 11:38
Byla to jen hra na znásilnění, obhajuje se herec Armie Hemmer obviněný z kanibalismu

Kariéra herce Amieho Hammera skončila před dvěma lety prakticky ze dne na den. Hvězda filmu Dej mi své jméno totiž byla obviněna ze sexuálního násilí, a dokonce i z kanibalismu. Nyní herec prolomil mlčení a pokusil se veřejně obhájit.

Americký herec se v loňském roce rozvedl se svou manželkou, se kterou strávil 10 let. Na veřejnost se dostaly hrozivé textové zprávy, jejichž ukázky se objevily na sociálních sítích, a které prý herec posílal svým milenkám.

Textové zprávy jsou brutálního charakteru a obsahují zmínky o znásilnění, a dokonce i o kanibalismu. Několika ženám prý měl herec psát o tom, jak z nich chce udělat své otrokyně, zavázat jim kolem krku pásek a sníst kousky jejich těla. „Jsem na 100 procent kanibal. Chci tě sníst. Ku**o. Je strašidelné to přiznat. Nikdy předtím jsem to nepřiznal,“ stojí například v jedné ze zpráv.

Ačkoliv se herec stáhnul z veřejného života a dokonce začal pracovat jako zaměstnance v hotelu, nyní se rozhodl pro rozhovor a touží potom se obhájit. Pro web Air Mail uvedl, že ačkoliv se ke svým partnerkám nechoval vždy hezky, nikdy se nedopustil znásilnění. Jednalo se prý o pouhou sexuální hru, na které byl předem domluvený se svou tehdejší partnerkou. „Měla to být pouze „hra na znásilnění“. Bylo to všechno naplánované do nejmenších podrobností. Jak jsem ji měl potkat ve Starbucks a odtamtud sledovat až domů, jak nechá dveře pootevřené, já vejdu dovnitř a pak spolu budeme mít tuto sexuální scénu, hru na znásilnění, které se také někdy říká CNC (consent non consent / se souhlasem bez souhlasu). Opravdu každý detail jsme si domluvili předem. Nikdy bych nikomu něco takového neudělal neočekávaně,“ řekl Hammer a nadále odmítá jakékoliv sexuální násilí. Pouze přiznává, že svým bývalým přítelkyním mohl ublížit po citové stránce. To však dává za vinu traumatu, které si nese z dětství. Během dospívání byl totiž dle svých slov sexuálně zneužíván člověkem z církve, kam jako chlapec docházel. Zneužití v něm i prý mohlo vyvolat zálibu BDSM hrátek v dospělosti. O zneužití prý herec řekl jen dvěma lidem – příteli z dětství, který už je dnes ovšem po smrti a své příbuzné, která ovšem dodnes hercovu zkušenost veřejnosti nepotvrdila.

 

Články, které by tě mohly zajímat