Právě vysíláme

Bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch byl hostem Show Jana Krause, kde dokonce i zazpíval

9. října 2020 9:10
Bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch byl hostem Show Jana Krause, kde dokonce i zazpíval

Bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch opustil svůj post na začátku záři a jeho místo nahradil Roman Prymula. Vojtěch se tedy stal hostem Show Jana Krause, kde se mimo jiné rozpovídal i o jeho účasti v soutěži SuperStar. A pozor, dokonce i zazpíval!

Bývalý ministr před Janem Krausem přiznal, proč se rozhodl ministerstvo opustit. „Už jsem toho měl dost, byl jsem tam téměř tři roky. Pořád jsme se radili se všemi experty, i o víkendech. Ze začátku, na přelomu února a března, jsme toho moc nevěděli, jen jsme viděli, co se dělo v Číně, což bylo daleko, tak nás to ještě tolik nevzrušovalo. Ale pak přišla Itálie, kde byly přeplněné nemocnice. Ale o nemoci samotné jsme toho moc nevěděli, ani to, jak se šíří, a tak jsme trochu improvizovali,“ řekl a uvedl, že jeho práce byla opravdu velmi náročná a on ani neměl čas na rodinu: „Chodil jsem domů ve dvě, ve tři v noci a v pět už zase vstával, takže manželka toho začínala mít dost.“

Když se veřejnost dozvěděla, že se Vojtěch před mnoha lety zúčastnil soutěže SuperStar, jeho video z castingů se stalo hitem internetu. Jak ovšem nyní sám uvádí, profesionálnímu zpěvu se nikdy věnovat nechtěl. Zpěv je prý stále jeho koníček a neví, proč by se za to měl stydět.

V pořadu Show Jana Krause bývalý ministr také překvapivě zazpíval, a to i přesto, že současná hlava českého zdravotnictví zakázala představení se zpěvem, tedy koncerty, opery či muzikály. „Omezení se týká pouze akcí, kde se převážně zpívá. To rozhodně nebyl případ této talk show, kde jsem zpíval dvě minuty. Bylo to tedy zcela v pořádku a v souladu s platnými opatřeními,“ uvedl Vojtěch s tím, že tedy jeho zpěv v televizní show byl naprosto v pořádku s nařízením vlády.

Zdroj: iDnes.cz

Články, které by tě mohly zajímat