Právě vysíláme

Bývalý youtuber MikeJePán je v dalším průšvihu. Soud ho poslal do vězení

6. září 2022 15:37
Bývalý youtuber MikeJePán je v dalším průšvihu. Soud ho poslal do vězení

Bývalý yutuber MikeJePán, kterému byl smazán jeho účet na YouTube, má zaděláno na velký problém. Dle zjištění Aktuálně.cz byl odsouzen ke dvouletému trestu za mřížemi.

MikeJePán byl dlouhou dobu velmi kontroverzní postavou na českém YouTube. Jeho videa, ve kterých sprostě urážel policisty a strážníky, ovšem příliš nadšení nevzbuzovala a mnoho lidí si oddechlo, když byl jeho účet smazán.

Vlastním jménem Mikael Oganesjan se nyní opět zamotal do velkého maléru, a jak píše Aktuálně.cz, hrozí mu až dva roky ve vězení. Dle okresního soudu v Jablonci nad Nisou totiž vyhrožoval starostovi obce Velké Hamry. Rozsudek zatím není pravomocný a MikeJePán se proti němu odvolal.

Dle dostupných informací si měl youtuber od starosty Jaroslava Najmana nejprve vyžádat rozhovor týkající se jeho údajných kauz okolo staveb načerno. Posléze měl starostovi začít po mailu vyhrožovat a policii prý doporučit, aby starostu „střelila do hlavy.“ Jejich konverzace vyústila v trestní kauzu a začala se jí zabývat policie.

Články, které by tě mohly zajímat