Právě vysíláme

Céline Dion chce žít i přes vážnou nemoc co nejlépe. Na rodinné fotografii ukázala všechny syny

21. března 2024 11:11
Céline Dion chce žít i přes vážnou nemoc co nejlépe. Na rodinné fotografii ukázala všechny syny

Céline Dion trpí vážným autoimunitním onemocněním, na který není lék. I tak ovšem nepřestává žít a je odhodlaná bojovat. Nyní slavná zpěvačka ukázala fotografii se svými syny.

S nevyléčitelnou nemocí SPS bojuje zpěvačka od podzimu roku 2022. Tomuto onemocnění se někdy přesdívá “syndrom ztuhlé osoby”, jelikož postihuje svaly po celém těle. Lék na tuto nemoc zatím neexistuje. 

S nepřízní osudu se slavná Céline ovšem vyrovnává statečně. Nedávno vystoupila na předávání cen Grammy a vypadala opravdu výborně. Nyní zpěvačka ukázala fotografii se svými třemi syny. 

„Snaha překonat nemoc je jednou z nejtěžších životních zkoušek, ale zůstávám odhodlaná vrátit se na pódium a žít co nejnormálněji. Jsem vděčná za lásku a podporu svých dětí,“ napsala k fotografii s dvojčaty Eddym a Nelsonem (13) a synem Reném-Charlesem (23). Manžel Dion je už 8 let po smrti. Podlehl rakovině. 

Kanadská zpěvačka měla v České republice vystoupit v roce 2020. Kvůli koronaviru se její show několikrát odsunula, aby byla nakonec úplně zrušena. Už ne však vinou covidu, ale kvůli zdravotnímu stavu zpěvačky. Následně bylo zrušeno celé světové turné. Céline však věří, že se na pódiu opět objeví.

Céline se svými syny

 

Články, které by tě mohly zajímat