Právě vysíláme

Celý svět řeší, kde je Kate. Princezna byla nyní poprvé viděna na veřejnosti

18. března 2024 14:34
Celý svět řeší, kde je Kate. Princezna byla nyní poprvé viděna na veřejnosti

Kde je princezna Kate? Touto otázkou se zabývá veřejnost již několik dní. Nyní byla Kate poprvé spatřena na veřejnosti!

O manželku budoucího britského krále má starost nejen Británie. Kate má několik měsíců po operaci břicha a od té doby nebyla spatřena na veřejnosti. Na sociálních sítích se proto horlivě řeší, kde princezna Kate je, a zda nemá vážné zdravotní problémy. Spekulace o jejím zdraví navíc neutišily ani oficiální zprávy o tom, že král Karel má rakovinu.

Nyní britský deník The Sun přinesl zprávu o tom, že Kate byla spatřena na veřejnosti. Princezna prý měla o víkendu navštívit farmářský obchod poblíž rodinného sídla Adelaide Cottage ve Windsoru. Kate prý vypadala šťastně a uvolněně. Měla po boku svého manžela, ovšem děti na místě nebyly, uvedl The Sun očitý svědek. „Po všech těch zvěstech, které se šířily kolem, jsem byl ohromený, když jsem je tam viděl. Kate byla na nákupech s Williamem a vypadala dobře a šťastně. Děti s nimi nebyly, ale je to dobré znamení, že Kate byla natolik zdravá, že zašla do obchodu.”

Z návštěvy obchodu nebyly na žádost královské rodiny pořízeny žádné fotografie. Princezna si prý přeje co největší soukromí, aby měla čas na zotavování po operaci. Údajně se má vrátit k plnění královských povinností po 17. dubnu, tedy v době, kdy se její děti vrátí po Velikonocích do školy. 

V posledních dnech vyvolala velkou odezvu i fotografie Kate s dětmi, u které se zjistilo, že je digitálně upravena. K úpravám se posléze přiznala samotná princezna a omluvila se za nedorozumění. 

 

Články, které by tě mohly zajímat