Právě vysíláme

Česká influencerka naštvala TikTok i ochránce zvířat. Chce si koupit křečky a obarvit je

22. listopadu 2022 12:39
Česká influencerka naštvala TikTok i ochránce zvířat. Chce si koupit křečky a obarvit je

Nad nápady některých influencerů může člověk jen kroutit hlavou. Naposledy komunitu na TikToku pobouřila infleuncerka Satnady, když svým sledujícím vylíčila své plány s křečky.

Satnady, vlastním jménem Anastázie Chomičová, se rozhodla k opravdu velmi bizarnímu nápadu. Influecerka si chce pořídit dva křečky a má s nimi hodně zvláštní plány. „Vím, že se budou jmenovat Hynek a Patrik, jako moji dva nejlepší kamarádi,“ řekla ve videu. Na výběru jmen samozřejmě není nic divného, hodně zvláštní je to, co chce Satnady s křečky dělat. Influencerka je chce totiž venčit na vodítku, a právě to má údajně pomáhat jejímu mentálnímu zdraví. Satnady navíc plánuje zvířátka barevně obarvit. „Mnoho lidí chce mít barevného psa, tak proč bych nemohla mít barevného křečka?“ myslí si.

Šílený nápad mladé účastnice reality show Like House právem sklidil velkou kritiku. Satnady to chytala nejenom v komentářích, ale proti jejímu nápadu se ohradili i ochránci zvířat. „Obarvování psů je bohužel na denním pořádku a proces lze považovat za týrání zvířat. Většina lidí se navíc nezajímá o složení barviv, která na své mazlíčky dávají. Mohou být toxické,“ pro redakci antiyoutuber.cz Zdena Nezmeškalová z Nadace na ochranu zvířat s tím, že tak drobná zvířata jako křečci mohou být náchylná k mnoha látkám.

Články, které by tě mohly zajímat