Právě vysíláme

CHARLIZE THERON promluvila o děsivé noci, kdy její matka zastřelila vlastního manžela

19. prosince 2019 13:10
CHARLIZE THERON promluvila o děsivé noci, kdy její matka zastřelila vlastního manžela

Charlize Theron je úspěšnou herečkou, která patří mezi největší hollywoodské hvězdy. Soukromí pohledné blondýnky však vždy příliš veselé nebylo, a především v dětství si Charlize zažila krušné časy.

Velkou rodinnou tragedii zažila Charlize, když jí bylo pouhých 15 let. Tehdy její matka zastřelila svého opilého manžela, aby tím uchránila sebe i svou dceru. A ačkoliv se jedná o traumatizující zkušenost, herečka se o ní nebojí mluvit a nedávno v rozhovoru pro rozhlasovou stanici posluchačům přiblížila, co se oné noci stalo.

„Když otec přišel v roce 1991 domů se zbraní, byl tak opilý, že téměř nemohl chodit,“ řekla herečka s tím, že se muž snažil dostat do ložnice, kde ona byla se svou matkou. Pak vzal do ruky zbraň a třikrát do dveří vystřelil. Jako zázrakem kulky nezasáhly Charlize ani její matku.

Maminka slavné herečky se chtěla bránit, a proto popadla vlastní pistoli. Na svému manžela pak vystřelila a zabila ho. „Ukončila tu hrůzu,“ řekla Theron a dodala, že šlo o sebeobranu, což potvrdilo i vyšetřování.

„Můj otec byl velmi nemocný muž. Celý život jsem ho znala jen jako alkoholika. O domácím násilí, které se děje uvnitř rodin, mluvím s mnoha lidmi. Myslím, že čím víc budeme o těchto věcech mluvit, tím více lidí si uvědomí, že v tom nejsou sami,“ uzavřela herečka tuto smutnou životní kapitolu.

Charlize se svou matkou

 

Zdroj: CNN

Články, které by tě mohly zajímat