Právě vysíláme

„Chová se jak de*il!“ TARY to za své chování schytal i od kamarádky SWEETIEMARKET

7. března 2019 15:10
„Chová se jak de*il!“ TARY to za své chování schytal i od kamarádky SWEETIEMARKET

Česká youtuberská scéna neřeší v poslední době nic jiného než Taryho. Proti šestadvacetiletému parkouristovi, jenž svým chováním zesměšnil malého fanouška, se obrací všichni zády. Dokonce i youtubeři, který doposud byli s Tarym zadobře a často se objevovali v jeho videích.

Za Taryho velkou kamarádku je považována youtuberka Markéta Vašířová alias Sweetiemarket. Ta často s Tarym tráví volný čas a nejednou se ukázala v jeho vlogu. Jak to ale vypadá, i ona má chování svého kámoše po krk.

„Člověku můžeš říkat s dobrým úmyslem kolikrát chceš, že se chová jak de*il, a že to není ok, ale stejně se nikdy nezmění,“ napsala Markéta na svůj Instagram a později fanouškům i potvrdila že její slova patří právě Tarymu.

„On se začal chovat velmi povýšeně, zle a přes čáru i v reálném životě ke svým blízkým lidem a několikrát jsem mu to říkala, že se mi to nelíbí a že to není ok. Odmítl s tím ale cokoliv dělat,“ dodala populární blondýnka a uvedla, že v tuto chvíli jsou její vztahy s Tarym na bodě mrazu.

Jak se zdá, Tarymu jeho chování hodně ubližuje, a to nejenom v práci, ale i v osobním životě. Je asi vážně na čase, aby se nad sebou pořádně zamyslel.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat