Právě vysíláme

CHRIS HEMSWORTH věnoval na pomoc australským hasičům 1 milion dolarů!

8. ledna 2020 8:10
CHRIS HEMSWORTH věnoval na pomoc australským hasičům 1 milion dolarů!

Hvězdný herec Chris Hemsworth ukázal, že jeho rodná země je mu opravdu blízká. Rodák z Melbourne se rozhodl věnovat na pomoc australským hasičům a komunitám, které byly zasaženy divokými požáry, částku jednoho milionu dolarů.

Superhrdina i v reálu

Chris Hemsworth se tímto rozhodnutím přidal k celé řadě australských celebrit, jež podpořily hasiče v regionech New South Wales a Victoria. O jednu z největších sbírek pro postižené oblasti se postarala australská komička Celeste Barber, jejíž sbírka na sociálních sítích vybrala přes 500 milionů Kč.

Herec, známý především jako Thor ve filmech Marvel, v krátkém videu na Instagramu navíc požádal ostatní, aby „sáhli do kapes“ a pomohli hasičům. Jeho celý vzkaz si můžete prohlédnout níže.

Text v překladu zní:
Ahoj všichni, chtěl bych podpořit boj proti divokým požárům zde v Austrálii, jako vy. Já i moje rodina budeme věnovat milion dolarů. Bylo by fajn, kdybyste také něco věnovali. Každá koruna je důležitá. Jakákoliv částka je nám velmi cenná. V mém biu jsem přidal odkazy na charity, které pomáhají hasičům i neziskovým organizacím, již neustále poskytují podporu a pomoc lidem v nouzi. Velmi si vážím všech, kteří mi nechali vzkaz a kteří už nějakou částku věnovali. Opravdu na tom záleží, tak si sáhněte do kapes! Miluji vás. 

Zdroj: Instagram, LadBible

Články, které by tě mohly zajímat