Právě vysíláme

CONOR MCGREGOR nachystal hostům v irské hospodě pořádné vánoční překvapení! Co udělal?

29. prosince 2018 12:10
CONOR MCGREGOR nachystal hostům v irské hospodě pořádné vánoční překvapení! Co udělal?

Bojovník UFC slavil letošní Vánoce ve velkém stylu: zašel do místní hospody v Dublinu a tamním hostů nachystal zcela jedinečné překvapení! Irský showman má srdce na správném místě.

Všude dobře, doma v Irsku nejlíp

McGregor po příchodu do hospody zaplatil všem hostům občerstvení dle jejich výběru. Bojovník UFC tak v jednom kuse utratil mezi 3 500 a 4 000 Euro, ale místní si rozhodně nestěžovali!

„(Conor McGregor) Nikdy nezapomněl na svoje kořeny,“ uvedl spolumajitel hospody, Liam Flynn„Stále se kamarádí s lidmi, se kterými se zná už několik let. Potkává se s nejznámějšími lidmi planety, ale zároveň nás tu chodí pravidelně navštěvovat a baví se se mnou. Vždycky přijde a podá mi ruku.“

Irský bojovník se o svůj zážitek v dublinské hospodě Black Forge Inn podělil na Instagramu. Mrkněte na fotky níže!

Bojovník MMA nezapomněl využít situaci k propagaci svoje vlastní značky whiskey. Místnímu šéfovi to ale zřejmě nevadilo!

 

Navzdory těžké porážce v zápase proti Khabibu Nurmagomedovovi je Conor McGregor v dobré náladě. Fanoušci spekulují, že příští rok bude pro irského bojovníka zlomovým. Vrátí se McGregor zpátky do vítězné formy? Napište nám svůj názor do komentářů.

Zdroj: SportBible, Irish Mirror, Instagram

Na jaké seriály se můžete v novém roce těšit?

Články, které by tě mohly zajímat