Právě vysíláme

CONOR MCGREGOR se vrátí do ringu příští rok! Kdo bude jeho soupeřem?

25. října 2019 15:10
CONOR MCGREGOR se vrátí do ringu příští rok! Kdo bude jeho soupeřem?

Irský bojovník MMA Conor McGregor se v příštím roce vrátí do ringu. Obrovský comeback se uskuteční v lednu v Las Vegas, kde McGregor v roce 2018 senzačně prohrál s Khabibem Nurmagomedovem.

Konec kariéry se odkládá

Neortodoxní, nevyzpytatelné, zmatené: těmito slovy by se dalo popsat letošní rok v podání irského bojovníka MMA, Conora McGregora. Pouhých sedm měsíců poté, co rodák z Dublinu na Twitteru oznámil konec kariéry, nyní prohlásil, že se 18. ledna vrátí do ringu v Las Vegas. S kým se McGregor utká? To je zatím záhadou. Na otázku, zda Ir zná jméno svého nového soupeře, odpověděl slovy: „Znám jeho jméno, ale vzhledem ke sportu, který praktikuji a s pomocí zkušeností vím, že pokud bych vám jeho jméno uvedl, UFC by to nějak obrátili (proti mně). Zeptejte se UFC, kdo je mým dalším soupeřem, protože mně je to jedno. Projdu celou soupiskou jako motorová pila máslem.“

Generální ředitel UFC, Dana White, v nedávném rozhovoru uvedl, že je s McGregorem v neustálém kontaktu a že spolu obě strany jednají. White sám přiznal, že neví, koho irský rváč ve svém dalším zápasu vyzve. Podle některých fanoušků se McGregor nejspíš utká s Justinem Gaethjem či Donaldem Cerronem.

Zdroj: CNN, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat