Právě vysíláme

Další veřejný soud dvou celebrit? Brad Pitt žaluje Angelinu a žádá proces s porotou

7. června 2022 13:36
Další veřejný soud dvou celebrit? Brad Pitt žaluje Angelinu a žádá proces s porotou

Dojde k další soudní bitvě dvou celebrit? Vypadá to tak! Brad Pitt žene k soudu svou bývalou ženu Angelinu Jolie.

Pitt a Jolie se stále nemohou dohodnout na rozvodovém vyrovnání. Odloučení kdysi prominentního páru přináší velké problémy a dvojice nemůže najít společnou řeč. Brad tvrdí, že jeho bývalá žena záměrně poškodila pověst vinařství ve Francii, které si v době manželství dvojice společně pořídila. Herec chce vést celou záležitost k soudu a žádá proces, ve kterém o výsledku rozhodne porota.

Spor panuje kvůli obchodní transakci francouzského vinařství Chateau Miraval. Ačkoliv totiž manželé kupovali vinařství za 24 milionu dolarů společně, Angelina prodala svůj podíl ruskému oligarchovi. Právě to se Bradovi nelíbí a žádá, aby byla transakce kterou Angelina uskutečnila, zrušena a jemu byly přiznány náhrady škody. Ruského oligarchu Yuriho Sheflerova pak dle časopisu People označuje jako „cizince s nekalými úmysly“ a Angelinu tak žaluje i za porušení smlouvy, která zaručovala poctivé jednání.

Pittovi právníci podali žalobu u soudu v Los Angeles. Bude spor stejně veřejný jako soud herce Jonnyho Deppa a Amber Heard, nebo se fanoušci podrobností nedočkají? To uvidíme!

Vinařství Chateau Miraval

Články, které by tě mohly zajímat