Právě vysíláme

DAVID BECKHAM terčem dokonalého pranku! Jak bývalý fotbalista reagoval na svou šíleně vypadající sochu?

17. března 2019 14:10
DAVID BECKHAM terčem dokonalého pranku! Jak bývalý fotbalista reagoval na svou šíleně vypadající sochu?

Ačkoliv už David Beckham dávno za míčem neběhá a raději se věnuje rodině, stále patří mezi fotbalové ikony, které tomuto sportu mnoho přinesly. Bývalý záložník si zahrál za ty nejslavnější kluby mezi které například patří i Los Angeles Galaxy. A právě tento klub se společně s moderátorem Jamesem Cordenem rozhodl, že si ze svého bývalého záložníka pořádně vystřelí.

Los Angeles Galaxy si opravdu pro Davida připravili jeho vlastní sochu. Protože se ale slavný komik Corden dozvěděl, že ji Beckham ještě neměl možnost vidět, usoudil, že je na čase připravit na bývalého fotbalistu pořádný prank.

Corden se dohodl s neznámým sochařem a podle jeho návrhu pak byla zhotovena naprosto šíleně vypadající socha, která s Beckhamovým vzhledem neměla nic společného a vždy perfektně upraveného otce čtyř dětí naopak zesměšňovala.

Moderátor se s kalifornským klubem domluvil na falešném odhalení sochy a zábavný prank mohl začít. Když sochař před Beckhamem slavnostně odhalil svůj výtvor, populární Brit nevěřil svým očím. Ačkoliv se snažil být slušný, své rozčílení rozhodně neskrýval a sochaři řekl, že je rád, že sochu neviděli jeho děti, protože by se určitě rozbrečely přímo na místě.

Davidův vztek sledoval zpovzdálí James Corden na kameře a nemohl se přestat smát. Když to už vypadalo tak, že ex záložník ztratil všechny nervy a má v plánu odejít, k soše přišel vysokozdvižný vozík a rozbil ji. V tu chvíli vyšel Corden ze svého úkrytu a hned bylo jasné, že se celou dobu jedná o pouhý vtip.

David se nakonec pravé sochy přeci jenom dočkal a my musíme uznat, že se vážně povedla. Za ni se stydět rozhodně nemusí!

 

 

Zdroj: YouTube

Podívejte se, jak vznikal film Avengers: Infinity War

Články, které by tě mohly zajímat