Právě vysíláme

Děti Cristiana Ronalda odtajnily pohlaví miminek. Bude mít fotbalista kluky, holčičky nebo páreček?

17. prosince 2021 12:10
Děti Cristiana Ronalda odtajnily pohlaví miminek. Bude mít fotbalista kluky, holčičky nebo páreček?

Cristiano Ronaldo se zanedlouho stane šestinásobným otcem. S partnerkou Georginou čekají dvojčata a nějaký čas už znají jejich pohlaví. To nyní odhalili také svým sledujícím na sociálních sítích. Budou mít kluky nebo holčičky? Nebo se snad dočká párečku?

Rodina Cristiana Ronalda se v posledních letech rozrůstá doslova raketovou rychlostí. Na konci října s partnerkou Georginou oznámili, že čekají dvojčata. Od té doby fanoušci fotbalisty spekulovali, zda se partnerům narodí holčičky, chlapci, nebo rovnou páreček. A jelikož se dvojice pohlaví očekávaných dětí konečně dozvěděla, rozhodla se ho prozradit i svým fanouškům.

„Kde život začíná a láska nikdy nekončí,“ napsal fotbalista ke sdílenému videu, na kterém nechává své děti odhalit prasknutím připravených balónků pohlaví miminek. Konfety pak dávají šťastným rodičům zprávu, že se mohou těšit na holčičku i chlapečka.

Ronaldo je otcem jedenáctiletého Cristiana, kterého mu porodila náhradní matka. Stejně tak mu neznámá žena odnosila dvojčata Evu Mariu a Matea, jež se narodily v červnu roku 2017. Jen o pět měsíců později pak Ronaldo na světě přivítal dalšího potomka, dceru Alanu Martinu, kterou má se svou současnou partnerkou Georginou Rodríguez.

Články, které by tě mohly zajímat