Právě vysíláme

Dívka změnila razantně vzhled kvůli šikaně. Plastiky za milion proměnily šedou myšku v totální sexbombu!

19. listopadu 2018 13:10
Dívka změnila razantně vzhled kvůli šikaně. Plastiky za milion proměnily šedou myšku v totální sexbombu!

Švýcarka Celine Centino si během školních let zažila peklo. Kvůli jejímu vzhledu jí spolužáci krutě šikanovali a dívka tak později začala hledat útěchu v plastických operacích, za které utratila neuvěřitelný balík peněz.

Čtyřiadvacetiletá Celine byla jako náctiletá šedá myška, co neměla žádné kamarády a každý den zažívala od spolužáků výsměch. Po škole se proto rozhodla svůj vzhled razantně změnit a návštěvy plastického chirurga se pro ni staly skoro každodenní rutinou.

Od roku 2013 prodělala dívka zvětšení prsou, plastiku nosu, tváří a brady. Za všechny operace utratila 1 117 000 korun a proměnila se v naprosto jiného člověka. Z šedé myšky s krátkými vlasy a plochým hrudníkem se stala silikonová sexbomba, která svým výstředním vzhledem připomíná herečky z filmů pro dospělé.

Sebevědomí je zpět

„Vždy jsem byla pozitivní, ale necítila jsem se dobře ve vlastním těle. Tolik lidí mě odsuzovalo, protože jsem byla ošklivá a to mě změnilo ve smutnou osobu. Chtěla jsem být zase šťastná, tak jsem na sobě změnila všechno, co se mi nelíbilo. Teď mohu žít život, který jsem vždycky chtěla. Také se cítím mnohem silnější, když o mně někdo řekne něco špatného, nezajímá mě to,“ řekla Celine pro britský web DailyMail a dodala, že poprvé ve svém životě se cítí sebevědomá a z kritiky si nedělá těžkou hlavu.

Co na dívčin vzhled říkáte vy? Není to už trochu moc?

 

Zdroj: DailyMail

Proč má každé znamení zvěrokruhu tendenci podvádět?

Články, které by tě mohly zajímat