Právě vysíláme

Dojemná fotografie: Praktikantka uspala babičku v náručí

1. února 2021 13:10
Dojemná fotografie: Praktikantka uspala babičku v náručí

Nadační fond Úsměv seniorům zveřejnil fotografii, která dojala uživatelé na sociálních sítích a stala se virálním hitem. Fotografie zachycuje praktikantku Michaelu Hrazdirovou a babičku, která trpí dlouhodobou nespavostí.

„Tato babička z domova seniorů SeneCura Šanov trpí dlouhodobou nespavostí a personál si nevěděl rady,“ uvedli zástupci nadačního fondu Úsměv Seniorům. Vyřešila to až Michaela Hrazdirová, která byla v domově seniorů SeneCura Šanov na praxi.

Michaela babičku vzala do náruče a uspala jí, jako miminko. Dojemný snímek nyní chytlo za srdce mnoho lidí na sociálních sítí. „Někdy stačí opravdu tak málo! Koloběh života se točí neustále dokola a my můžeme vrátit rodičům a prarodičům to, co nám oni dávali jako malému dítěti,“ dodal nadační fond.

„Fotka vznikla náhodou. I tak málo stačí těm lidem dát, jedno obejmutí a člověku se hned uleví. Vždy mě ta fotka dojme,“ okomentovala příspěvek praktikantka Michaela. „Ta práce je můj koníček a mé zaměstnání, stačí u nich vidět jen úsměv, to je pro mě vším,“ dodala Michaela s tím, že je to pro ní samozřejmost.

Zdroj: Instagram, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat