Právě vysíláme

Dojemný příběh zachráněné fenky! Dostává od lidí čepičky, aby skryla ošklivé rány

17. prosince 2016 12:10
Dojemný příběh zachráněné fenky! Dostává od lidí čepičky, aby skryla ošklivé rány

Tříletá fenečka Abigail neměla zatím v životě moc štěstí. Už jako štěně se stala terčem nelidského zacházení, když jí její tehdější majitel využíval jako návnadu do ringu psích zápasů. Naštěstí byla zachráněna dříve, než by to dopadlo ještě hůř a dostala se do péče nové láskyplné rodiny.

Abigail si z krutého zacházení nenese jen hluboké poznamenání na duši, ale také ošklivá poranění na hlavě. Ačkoli se lékaři postarali o fenečku bravůrně, musela přijít o jedno ucho.

Aby jí její nová majitelka ulehčila bolestné zotavování a udržela ji v co největším pohodlí, začala jí nasazovat pletené čepičky. Postupně se tento příběh rozšířil i do jiných koutů světa a lidé začali Abigail posílat různé pokrývky hlavy a také spoustu hraček.

Už teď jich má několik desítek a číslo stále roste. Díky stránce Bonnets For Abigail můžete i vy fenečku obdarovat a zároveň se podívat, jak jí vaše čepička sluší. Jen díky lásce, kterou Abigail nikdy nepoznala a vašim darům, začíná žít konečně radostný a šťastný život.

Videorozhovor s Lady Dee

Články, které by tě mohly zajímat