Právě vysíláme

Dost děsivá proměna: Mladý Brazilec zaplatil přes šedesát tisíc, aby vypadal jako upír

7. března 2021 15:10
Dost děsivá proměna: Mladý Brazilec zaplatil přes šedesát tisíc, aby vypadal jako upír

Jason Luiz da Silva má opravdu zvláštní zálibu. Je fanouškem fantasy seriálů a postavám z nich se chce podobat natolik, že za svou „upíří proměnu“ utratil už přes šedesát tisíc korun.

Pětadvacetiletý Jason Luiz da Silva z Brazílie má rád seriály typu Upířích deníků. Postavám z nich se chtěl podobat tak moc, že za svou proměnu utratil už přes šedesát tisíc korun. A to ještě výrazně ušetřil, jelikož většinu z procedur absolvoval u přátel, kteří se modifikacemi těla živí.

„Vždycky jsem byl fanouškem modifikace těla. V 18 jsem s tím konečně mohl začít. Nejvíc se mi líbí moje potetované bulvy. Když se denně dívám do zrcadla, nemohu uvěřit, o kolik jsem teď hezčí. Jsem šťastný, že jsem to mohl podstoupit a vypadám tak, jak jsem vždy chtěl,“ uvedl ke svojí proměně Jason.

Z toho, co si o něm myslí ostatní si těžkou hlavu nedělá: „Když jsem byl mladší často mi říkali, že jsem démon nebo zrůda. Už se nezabývám lidmi, kteří mi do života nepřinášejí nic pozitivního. Naštěstí mě můj bratr a matka ve všem podporují, byli u každé mojí procedury.“

Inu… Proti gustu žádný…

Zdroj: Daily Mail, super.cz

Články, které by tě mohly zajímat