Právě vysíláme

Závažné obvinění Amber Heard: Johnny Depp ji prý znásilnil láhví od alkoholu

13. dubna 2022 15:06
Závažné obvinění Amber Heard: Johnny Depp ji prý znásilnil láhví od alkoholu

Ostře sledovaný soudní spor Johnnyho Deppa a jeho bývalé ženy Amber Heard začal pěkně zostra. Amber totiž přišla s velmi vážným obviněním.

Že manželství Deppa s mladou herečkou opravdu nebylo ideální, už asi všichni vědí. Dvojice spolu prožívala bouřlivý život, který skončil ošklivým rozchodem. Johnny Depp žaluje Amber za pomluvu a urážku na cti. Heard totiž dlouhou dobu tvrdí, že ji Johnny fyzicky i psychicky týral. Předmětem sporu je článek pro The Washington Post z roku 2018, kde se Amber označila za přeživší domácího násilí. Jméno Johnnyho Deppa ovšem ve článku neuvedla. Nyní slavná blondýnka tvrdí, že ji herec v době jejich vztahu znásilnil.

U soudu ve Virginii Amber prostřednictvím své právničky uvedla, že ji Depp držel proti její vůli v zajetí v Austrálii. Právě tam ji potom měl znásilnit lahví od alkoholu. „Byla přitlačena na bar a on po ní házel lahve. Poté ji táhl po podlaze mezi rozbitými lahvemi, mlátil ji a kopal. Říkal, že ji zabije a že ji nenávidí. Pak ji znásilnil lahví od alkoholu,“ řekl před soudem právní zástupkyně. Depp pak při jejích slov jen nesouhlasně kroutil hlavou.

Deppova právnička na obranu svého klienta pak uvedla, že Amber Heard je manipulativní a problémovou osobou, která se nebojí ani fyzického násilí. „Slova jako taková jsou v případě pomluvy klíčová a toto obvinění přišlo vhod až nyní. Sledujeme tu vzorec propracovaných mylných tvrzení, která se v průběhu času neustále mění vyvíjí za účelem šokovat Hollywood,“ okomentoval pak Deppův mluvčí hereččino obvinění ze znásilnění.

Johnny Depp a Amber Heard

Články, které by tě mohly zajímat