Právě vysíláme

Dračí královna dojala fanoušky! Herečka EMILIA CLARKE ukázala fotografie po operaci mozku

12. dubna 2019 15:10
Dračí královna dojala fanoušky! Herečka EMILIA CLARKE ukázala fotografie po operaci mozku

Hvězda seriálu Hry o trůny Emilia Clarke dojala fanoušky. Na svém Instagramu totiž zveřejnila doposud neviděné fotografie z nemocnice, kde podstoupila operaci po krvácení do mozku.

Půvabná brunetka přiznala své dlouhodobé zdravotní problémy až koncem března. Pro magazín The New Yorker dokonce i napsala esej nazvanou Můj boj o život, ve které se čtenářům svěřila se všemi bolestmi, jenž musela během let protrpět.

V roce 2011 prodělala herečka poprvé aneuryzma mozkové arterie. Druhé aneuryzma jí lékaři našli o dva roky později. Emilia tak během natáčení oblíbeného seriálu prodělala dvě operace a nyní už je naštěstí v pořádku. Dodnes však vzpomíná na to, jak tehdy průběh léčby prožívala. „Poprvé to bylo těžké, podruhé bylo ale mnohem složitější zůstat optimistkou. Vyrovnávala jsem se s tím ze dne na den. Prošla jsem si dobou, kdy jsem byla úplně na dně,“ řekla herečka v jednom z televizních rozhovorů.

Nyní dračí královna Daenerys zveřejnila snímky, jenž tehdy pořídila po první prodělané operaci. Na fotografiích je jasně vidět, jak moc obtížná pro ni léčba byla a jaké nepříjemné chvíle si musela herečka protrpět.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat