Právě vysíláme

Dusno na place filmu Šílený Max. Charlize Theron a Tom Hardy si vyměňovali sprosté nadávky

24. února 2022 12:02
Dusno na place filmu Šílený Max. Charlize Theron a Tom Hardy si vyměňovali sprosté nadávky

Hlavními hvězdami filmu Šílený Max z roku 2015 jsou Tom Hardy a Charlize Theron. A ačkoliv snímek sklidil obrovský úspěch, mezi herci na place rozhodně nepanovala příjemná atmosféra.

Pokračování filmu se zatím fanoušci nedočkali. Spekuluje se, že za tím možná stojí nevraživost dvou hlavních hvězd – Toma Hardyho a Charlize Theron. Dvojice si totiž do noty příliš nepadla a při natáčení se několikrát pohádala.

Americký novinář Kyle Buchanan ve své nové knize odhaluje zákulisí filmu Šílený Max a uvádí problémy, které mezi herci nastaly. Charlize prý totiž Tomovi zazlívala, že na plac chodil pozdě a natáčení se tak musí posouvat. Jednou dokonce dorazil až o tři hodiny později, a to už bylo na herečku příliš. „Vyskočila z auta a začala na něj chrlit vulgární nadávky o tom, že by měl zaplatit sto dolarů za každou minutu, kterou nechal štáb čekat, a že nemá úctu k práci ostatních. Měla pravdu. Křičela na něj a všichni jsme to slyšeli. Hardy reagoval celkem agresivně, takže si Charlize vyžádala ochranku,“ stojí v knize novináře. Později se prý jejich vztah už trochu uklidňoval a s Hardym se dařilo lépe spolupracovat.

To, že na place nebylo všechno ideální, ostatně přiznal i sám herec. „Byl na nás oba vyvíjen velký tlak. Nejspíš ve mně potřebovala mít lepšího a zkušenějšího partnera,“ přiznal.

Články, které by tě mohly zajímat