Právě vysíláme

Eva Burešová a Přemek Forejt svou lásku už neskrývají, sdíleli romantické video

1. dubna 2021 11:10
Eva Burešová a Přemek Forejt svou lásku už neskrývají, sdíleli romantické video

Populární tvář seriálu Slunečná Eva Burešová a porotce pořadu MasterChef Přemek Forejt tvoří pár už od loňského listopadu. Své soukromí si ostře střežili. Nyní Eva překvapila na sociální síti videem, na kterém svého partnera líbá.

Hvězdný pár si před pár měsíci prožil mediální peklo, kdy na ně bulvární novináři uspořádali hon. „Nebránila jsem se zveřejnění, jen jsme oba chtěli čas, až to budeme chtít zveřejnit sami,“ přiznala Eva v rozhovoru s Gabrielou Wolfovou„Načapali nás, když jsme spolu byli jen tři měsíce. Teď jsme spolu už půl roku a jsme oba moc šťastní,“ přiznala Burešová.

Nyní Eva oficiálně sdílela společné video s jasným vzkazem: jsme zamilovaní. K romantickému videu přidala píseň, jejíž název v překladu znamená Děláš mě šťastnou.

Eva Burešová a Přemek Forejt

Partneři spolu momentálně tráví podstatně více času. Přemkova restaurace, které šéfuje v Olomouci, je bohužel kvůli vládním nařízením zavřená, a tak může trávit čas v Praze. Až se život vrátí do normálních kolejí, budou pár dělit desítky kilometrů. Eva si však ze vzdálenosti nic nedělá. Její rodiče mnoho let žili odděleně, maminka v Čechách a tatínek ve Španělsku. Oproti tomu je vzdálenost mezi Prahou a Olomoucí zanedbatelná.

Eva Burešová a Přemek Forejt

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat