Právě vysíláme

Eva Burešová už má dost internetového hatu. Na instagramu vydala dlouhé vyjádření

13. července 2022 14:49
Eva Burešová už má dost internetového hatu. Na instagramu vydala dlouhé vyjádření

Celebrity jsou veřejné osoby, které se čas od času musí smířit s nenávistnými komentáři na internetu. Ne každý si ovšem nadávky a urážky nechá líbit. Proti hatu na sociálních sítích se nyní ostře ohradila herečka a zpěvačka Eva Burešová.

Eva je oblíbenou seriálovou a muzikálovou herečkou, která se živí i jako zpěvačka. A ačkoliv má mnoho fanoušků, ne všem se její hudba i nový singl Žena z oceli, který nazpívala se svým partnerem Přemkem Forejtem, zamlouvá. Internet ovšem dokáže být velmi nemilosrdné místo a hateři se často snižují k těm nejhorším nadávkám místo toho, aby ve slušné formě napsali pouze svůj názor.

Burešové nyní došla trpělivost a na instagramu vydala dlouhé vyjádření, ve kterém píše o svém vztahu k bulvárním médiím, o práci, soukromí a vyzývá své hatery, aby přestali se sprostými urážkami.

„Já nikdy neříkala, že naši hudbu děláme jediný dobře a vše ostatní je zle. Zpívám to, co se mi líbí, točím klipy, jako se mi líbí. Je to moje tvorba za mé náklady, a proto to takhle dělat mohu. Každý má možnost: poslouchat/neposlouchat.. Je hodně umělců, kterých si vážím a baví mě, a i ti mají písně, které mě tolik nebaví. To však neznamená, že je okamžitě začnu urážet. Prostě tu píseň nebudu poslouchat,“ napsala Burešová a svěřila se i s tím, jak moc jí trápí pomlouvačné bulvární články. „Chci zpátky to, co bylo předtím. Chci jen klid, bez bulváru, bez denních urážek, zesměšňování všeho. Není to potřeba. Nejsem ta, která tomu jde svými činy naproti,“ dodala a zavzpomínala na vše dobré, které dle jejího názoru fanouškům za roky předala. Svůj dlouhý text pak nakonec doplnila citátem: „Ďábel vyhraje, když mravné lidstvo neudělá nic.“

Celé vyjádření Evy Burešové si můžete přečíst tady:

Články, které by tě mohly zajímat