Právě vysíláme

Exmanželka herce z Kobry 11 přišla o dvě dcery. Na holčičky vzpomíná ve smutném prohlášení

8. ledna 2024 12:53
Exmanželka herce z Kobry 11 přišla o dvě dcery. Na holčičky vzpomíná ve smutném prohlášení

Jessica Kleps zažívá nejhorší možnou lidskou tragédii. Bývalá manželka herce Christiana Olivera přišla při tragickém pádu letadla o dvě dcery.

Christian Oliver se proslavil rolí v oblíbeném seriálu Kobra 11. Posledních několik let žil ovšem ve Spojených státech a objevil se i v hollywoodských filmech. S manželkou Jessicou měl dvě dcery – dvanáctiletou Maditu a desetiletou Annik. Zahraniční média uvádějí, že manželé žili odděleně. Christian byl se svými dcerami na novoroční dovolené v Karibiku a zpátky domů cestovala čtyřčlenná posádka malým letadlem. To ovšem zastihly problémy a letadlo se zřítilo do moře. Náraz na hladinu jednomotorový stroj roztrhal na kusy a dle informací neměla posádka šanci na přežití.

Jessica Kleps pracovala jako regionální manažerka fitnessové firmy v Kalifornii. Společnost vydala jejím jménem a jménem celé rodiny prohlášení na sociálních sítí. „Naše dcery, Madita (12) a Annik (10), se společně s jejich otcem Christianem vracely z dovolené v Karibiku, když jejich jednomotorové letadlo postihly problémy a stroj se zřítil do oceánu. Bohužel, všichni čtyři pasažéři zemřeli,“ stojí v textu, který následně vzpomíná především na malé holčičky.

Matida byla žákyní sedmé třídy. Milovala tanec, zpěv a vystupování před lidmi. Mladší Annik pak měla spoustu zálib: „Vždycky byla první, kdo přispěchal s milým slovem nebo nabídl utěšující obětí. Její vášně zahrnovaly basketbal, plavání a různé formy umění…Hluboké pouto, nakažlivý smích a dobrodružný duch, který Madita a Annika sdílely, budou v našich srdcích hluboce chybět,“ vzpomíná truchlící rodina.

Články, které by tě mohly zajímat