Právě vysíláme

Fanoušci ji obvinili z rasismu! Modelka se musela omlouvat za fotografii, kterou dala na Instagram

18. června 2019 16:10
Fanoušci ji obvinili z rasismu! Modelka se musela omlouvat za fotografii, kterou dala na Instagram

Populární modelka sdílela na svém Instagramu na první pohled úplně obyčejnou fotku, za kterou se posléze musela omlouvat. Někteří fanoušci ji totiž kvůli ní obvinili z rasismu.

Bella Hadid patří mezi nejpopulárnější modelky současnosti. I ona ovšem pocítila, jak vratká může být sláva. Především v době sociálních sítí. Na svůj profil totiž umístila fotku, kterou pobouřila mnoho svých fanoušků. A co na fotce bylo?  Modelka se vyfotila na letišti u prosklené stěny, když podpatkem svojí kozačky mířila na letadla s vlajkami Sadské Arábie a Spojených arabských emirátů.

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Na sociálních sítích se pak rozmohl hashtag #BellaHadidIsRacist, tedy v překladu Bella Hadid je rasistka.

Modelka se snažila vysvětlit, že fotka neměla mít vůbec nic společného s politikou. Letadel v pozadí si prý vlastně vůbec nevšimla a nikdy by ji prý nenapadlo používat instagramové posty „k hejtování“. Zároveň poukázala na to, že sama má po otci palestinský původ.

Touhle fotografií modelka naštvala některé fanoušky.

I přesto někteří lidé posléze hanili značky, pro které modelka šla v následujících dnech přehlídku za to, že spolupracují s rasistkou.

 

Zdroj: Instagram

 

Články, které by tě mohly zajímat