Právě vysíláme

Fanynka Marka Ztraceného v ohrožení. Cizí muž se vydával za zpěvákova manažera

30. srpna 2023 12:46
Fanynka Marka Ztraceného v ohrožení. Cizí muž se vydával za zpěvákova manažera

Na internetu se nachází mnoho podvodníků, kteří důvěřivé lidi chtějí připravit o peníze. Na jednoho takového narazili i fanoušci Marka Ztraceného.

Ačkoliv o podvodech na internetu slyšíme prakticky denně, stále se bohužel mnoho lidí stává terčem podvodníků a jejich velmi nekalých úmyslů. Nyní jeden takový využil jméno Marka Ztraceného a v on-line světě se vydával za zpěvákova manažera. 

Cizí muž se vydával za manažera Ztraceného a zval fanynky na smyšlený casting. Když se to zpěvák dozvěděl, začal jednat a okamžitě kontaktoval policii. Ztracený pro deník Blesk uvedl, že muž fanynky lákal na casting smyšleného muzikálu na Slovensku.”Naštěstí ta mladá dívka kontaktovala mou skutečnou manažerku s tím, že si chce pozvání do zahraničí ověřit. Prý jsem se rozhodl jí pomoci v její kariéře začínající zpěvačky. Vůbec nechci domyslet, co se jí mohlo stát,” řekl zpěvák a zdůraznil, že on sám nic takového rozhodně nemá v plánu. Fanynky si tak musí dávat velký pozor na to, kdo se za slavného zpěváka může na internetu vydávat. Podvodné a falešné profily nejsou na sociálních sítích žádnou výjimkou a je třeba zůstat obezřetný. 

Články, které by tě mohly zajímat