Právě vysíláme

Filmový Gandalf (84) se rozešel s o 54 let mladším přítelem. Bojí se velkých závazků

20. února 2024 13:18
Filmový Gandalf (84) se rozešel s o 54 let mladším přítelem. Bojí se velkých závazků

Uznávaný herec Ian McKellen, který se proslavil především rolí Gandalfa, je otevřený homosexuál. Brit se nyní ale rozešel se svým o dost mladším přítelem. Nechce se totiž ve svém věku usazovat.

Zhruba rok tvořil Ian McKellen, kterému je 84 let, pár s hercem Oscarem Conlonen-Morreym, jenž před nedávnem oslavil třicítku. Dvojice se seznámila při práci na divadelní hře a mluvilo se dokonce i o tom, že by se pár mohl zasnoubit. Dle deníku DailyMail byl mladý Oscar do svého přítele nadmíru zamilovaný a věkový rozdíl nevnímal jako překážku. Filmový GandalfPána prstenů prý ale není zvyklý na velké závazky a ve svém věku už nechce svůj život zásadně měnit.

McKellen dle svých přátel nikdy nebyl typ na dlouhodobé vztahy a Oscar byl jeho první vážná známost po 20 letech. „Opravdu to není vhodný typ na ‚ženáče‘. Nechce, aby v jeho domě bydlel nějaký další muž. Baví ho mít někoho, jen když je na turné,“ citoval zdroj DailyMail s tím, že herec nikdy netoužil po vlastní rodině. Nyní tedy došlo s mladým hercem k rozchodu.

Svou sexuální orientaci McKellen tajil velkou část svého života. To, že je homosexuál, dokonce nikdy nepřiznal ani svým rodičům, kteří zemřeli velmi brzy – matka v hercových dvanácti letech a otec o deset let později. Veřejným coming outem herec prošel v roce 1988, kdy mu bylo 49 let.

Články, které by tě mohly zajímat